Кейт Мидълтън поддържа форма с лесен хранителен режим

Дамите по цял свят луднаха по диетата на Кейт Мидълтън.

Херцогинята на Кеймбридж е от известните дами, които не биха могли да си позволят да изглеждат зле. Кейт Мидълтън обаче е една от малкото щастливи жени, на които не се налага да спазват зверски ограничения или да полагат огромни усилия, за да изглеждат в перфектна форма. Кейт Мидълтън, която мнозина в Англия наричат новата принцеса Даяна несъмнено прави отлично впечатление с перфектната си визия и изискания стил, разбира се в съчетание с добрата форма. Тя успя много бързо да свали килограмите за сватбата си, както и след раждането на първата си рожба.

[caption id="attachment_421125" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън поддържа форма с лесен хранителен режим Кейт Мидълтън поддържа форма с лесен хранителен режим[/caption]

До неотдавна много дами по света се чудеха каква точно е диета, която е спазвала Кейт Мидълтън, за да постигне резултатите, които несъмнено са впечатляващи. Оказва се обаче, че няма нищо ново и скрито в хранителния план на херцогинята. Кейт Мидълтън залага основно на суровите храни в името на перфектната фигура и по-сияйната кожа. Половинката на принц Уилям залага основно на суровите храни. Специалисти са категорични, че тази диета е една от малкото, която обещава по-здрави нокти и коса, по-блестяща кожа и разбира се перфектна фигура. Някои от храните, включващи се в режима, който спазва Кейт Мидълтън са гаспачо, плодове годжи бери, бадемово мляко, салата от диня и табули.

Специалистите посочват, че съществуват научни доказателства за ползата от суровите храни. Голяма част от тях са много по-здравословни, отколкото обработените на пара например. До известна степен резултатите от суровоядството се дължат на факта, че по този начин човек консумира само здравословни храни. На практика това означава, че всеки режим, който отхвърля преработени храни, богати на захар или други прости въглехидрати, би се отразил перфектно на косата, кожата и талията ви. Някои от хранителните вещества обаче се абсорбират по-добре от тялото, след като бъдат подложени на топлинна обработка като ликопена например, пише pik.bg.