Любо Нейков рухна след турнето

Любо Нейков отново закъса със здравето, въпреки че е свалил няколко килограма. Наднорменото теглото е причината за куп здравословни проблеми, които измъчват комика. Причината за влошеното му здравословно състояние този път е умората и изтощението след турнето.

[caption id="attachment_421111" align="alignright" width="248"]Любо Нейков Любо Нейков съсипан от умора[/caption]

Комикът организира двуседмично турне, което продължи две седмици. Екипът му забавляваше публиката в някои от най-големите градове у нас. Турнето беше причината не само екипът на Любо Нейков да остане без лятна ваканция, но и самият той. Въпреки, че продуцентът планираше веднага след турнето целият му екип да се върне на работа без да почива това лято, в последния момент промени плановете си.

Любо Нейко излиза в едноседмичен отпуск. Такъв ще ползват и останалите актьори от екипа му.

След снощния финал на турнето, екипът на комика бил  на ръба на изтощението. Най-зле от всички бил Любо Нейков, който отново вдигнал високо кръвно. Колегите му разказват, че е буквално съсипан след турнето, тъй като освен негов организатор е и негов продуцент.

От месец комикът е на диета. Благодарение на хранителния режим на Алла Пугачова той отслабна с няколко килограма. Въпреки, че пие редовно хапчетата си, високото кръвно постоянно му създава проблеми.

Любо Нейков ще си отдъхне в южната ни съседка Гърция, където преди няколко месеца си купи вила край морето, пише ПИК.