В редиците на БСП се разрази студена война

В редиците на БСП се разрази студена война
5 (100%) 1 vote

Войната в БСП бе отприщена от троен ренегат и двама ексминистри

Студена война в редиците на БСП предизвика поставянето на тройния ренегат Борислав Цеков на челно място в една от листите на партията в София.

Изборът предизвика масово недоволство в партийните структури на БСП.
Соцактивистите не могат да преглътнат факта, че в избирателния им район е избран именно Борислав Цеков. Запознати припомнят, че именно той бе един от основателите на СДС, а по-късно премина в редиците на НДСВ, след което се „пресели” в „Новото време“. Днес обаче отново е част от БСП.

Войната в БСП бе отприщена от троен ренегат и двама ексминистри

Войната в БСП бе отприщена от троен ренегат и двама ексминистри

Борислав Цеков зае шесто място в 24-ти МИР в центъра на София от т.нар гражданска квота. Водач на листата там е Стефан Данаилов.
Влиятелен фактор от червените редици е категоричен, че е повече от абсурдно ренегат като Борислав Цеков да бъде поставян рамо до рамо със Стефан Данаилов, който през годините е доказал, че е последователен и верен привърженик на БСП.

Всъщност според политически наблюдатели, партньорството между Борислав Цеков и БСП не би трябвало да изненадва никого, тъй като двете организации си партнираха за енергийния референдум, който се проведе в началото на миналата година.
Освен това шефът на института му Ивилина Алексиева зае председателското място в ЦИК през пролетта.
След като Борислав Цеков бе народен представител от НДСВ през 2011 година се уреди като главен секретар на омбудсмана Гиньо Ганев, а на изборите през миналата година участва със самостоятелни листи „Модерна България“, но не можа да пожъне успех.

Сериозно недоволство в редиците на БСП буди и набутването на двама от министрите от кабинета на Пламен Орешарски на третите места в листите в София.
Става въпрос за Десислава Терзиева, която ще бъде запомнена със забавянето на откриването на магистралите „Хемус” и „Тракия”, както и със скандалите, които съпътстваха дейността й.
Другият министър е Таня Андреева, която претърпя пълен провал като министър на здравеопазването, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “В редиците на БСП се разрази студена война”

  1. Mitkobe (@todorovd27)

    сеп. 01. 2014

    Такива ренегати ,като Борислав Цеков,трябва да бъдат изхвърлени за винаги от политическия живот,да не се приемат в никоя партия,но това в БГ скапаната ни Република не може да се случи.

Добавете коментар