Луд скандал в ефира на бТВ

Луд скандал в ефира на бТВ
5 (100%) 1 vote

Луд скандал разтърси сутрешния ефир на бТВ

Невиждан скандал взриви сутрешния ефир на бТВ. Гостите в сутрешния блок за малко да стигнат до физическа саморазправа в рекламната пауза. Спорът между тях продължи и след напускането на студиото. Тв водещият Антон Хекимян се опита да влезе в ролята на арбитър и да потуши лютия скандал, но за съжаление не успя.

 бТВ

Луд скандал взриви ефира на бТВ

Ябълката на раздора в сутрешната дискусия по бТВ станаха изцепките в учебник „Човекът и обществото“ за третокласници. Изцепките, за които преди няколко дни ви съобщихме, разбуниха духовете. Гости в студиото на бТВ бяха националистът Костадин Костадинов, който е общински съветник в морската нис толица и директор на историческия музей в Добрич и професор Мария Радева, която е автор на учебници по история. Освен тях в студиоти на бТВ присъстваха и редакторът на скандалния учебник – Мария Босева, младият учител по история Емил Джасим и две дами от просветното ведомство.

Костадин Костадинов, който разбуни духовете в мрежата с изказванията си, недоволства срещу начина на представяне на значими събития от българската история. Той поясни, че Васил Левски не е бил заловен просто от полицията, а от турската полиция. Останалите гости в студиото на бТВ го обориха заявявайки, че е излишно определения като „турска полиция“ и „турци“ са напълно излишни, тъй като от написаното в учебника става ясно, че страната ни е била под османско владичество.

Костадинов недоволства и срещу начина, по който е описано Априлското въстание и битките, водени от Цар Симеон.

Младият учител Джасил скочи срещу националиста и заяви, че когато става въпрос за българската история не е нужно постоянно да се подчертва на думата „българи“. Изказването му нажежи обстановката в студиото на бТВ. Антон Хекимян заяви, че в рекламната пауза за малко да се стигне до бой в студиото. След напускането на студиото от гостите, тв водещият сподели, че виковете им продължават да огласят коридорите на бТВ и спорът продължава и навън, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Луд скандал в ефира на бТВ”

  1. spez

    сеп. 02. 2014

    Mamizata im Manafska

  2. Иван

    сеп. 02. 2014

    На тоя Джасим да му се отнеме правото да преподава!Не искам учители турски изедници дето манипулират историята ни и викат колко е бил велик султана. Нека разбереме къде работи и родителите заедно с нястоятелството да направят бойкот на часовете му непускайки децата си в часовете му. Така бързо бързо ще го пратим в Анадола, където си му е мясото!Предупреждава ме ви турци ако сте много нагли и нахални и неси знаете мястото и ни провокирате с подбни опит да ни асимилирате ВМРО ще ви види сметката.Турски глави ще хвърчат на курбан байрам! Не само вие си имате терористи дето режат глави. Ние също имаме!Мамицата ви турска ще разгониме!

Добавете коментар