Аспарух Ранчев е откаран в болницата в Дупница

Автомобил прегази шампионът по кикбокс от Дупница – Аспарух Ранчев.

Аспарух Ранчев се разхождал заедно с баща си Кирил, когато били пометени от автомобила. Тежкият инцидент се е случил снощи около 21.30 ч., отбелязва struma.bg. Аспарух Ранчев и родителят му били пометени в близост до ресторант „Рилски езера“ в Дупница. Водачът на автомобила „Форд Ескорт”, помел Аспарух Ранчев и родителя му, изчезнал от местопроизшествието с мръсна газ. На мястото са били изпратени екипи на Спешна помощ и на полицията. Двамата пострадали са транспортирани до болницата в Дупница и са изследвани на рентген, за да се уточни състоянието им. Полицейските власти продължават издирването на шофьора, който е бутнал с автомобила си Аспарух Ранчев и баща му. Работата по изясняването на обстоятелствата продължава.За щастие Аспарух Ранчев се е отървал само с охлузвания и натъртвания.

[caption id="attachment_421074" align="alignright" width="300"]Аспарух Ранчев е откаран в болницата в Дупница Аспарух Ранчев е откаран в болницата в Дупница[/caption]

Междувременно стана ясно, че пътнотранспортно произшествие между неправоспособен водач и водач в нетрезво състояние, е отнело живота на двама души. Мотоциклет, който е бил спрян от движение и управляван от неправоспособен водач, е бил пометен от „Мерцедес Вито”. В резултат на тежкия сблъсък са издъхнали водачът на мотоциклета и неговата спътница. Произшествието се е случило в следобедните часове на вчерашния ден в село Медовец. Зад волана на „Мерцедес”-а, бил 42-годишен водач от село Лопушна, който помел мотоциклета при десен завой. Мотоциклетът е бил управляван от 32-годишен мъж от село Поляците, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Варна.

В резултат на тежкия сблъсък, водачът на мотоциклета е издъхнал на място. Той не е носил защитна каска. Екип на Спешна помощ се опитал да транспортира 25-годишната спътница на мотоциклетиста до лечебно заведение, но поради тежкото си състояние, издъхнала по пътя. Водачът на „Мерцедес”-а е останал невредим. При направения му тест за алкохол е установена концентрация от 0.83 промила в издишания въздух. На 42-годишния мъж е издаден талон за медицинско изследване и му е била взета кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство, пише pik.bg.