Има ли надежда за онези, които пият от мъка?

0

Много хора в държавата пият – някои от това, че няма какво да правят, други – за да подражават на някого, а трети пият от мъка

myka
Има ли надежда за онези, които пият от мъка?

Здравейте, казвам се Веселин. Аз лично не съм имал проблеми с пиенето, но искам да споделя историята на която станах свидетел.

Съседът, бай Иван, обичаше да си пийва. Непрекъснато висеше пред блока залян и искаше от хората по двадесет стотинки за да си купи хляб. Да бе да! В началото не беше нищо обезпокоително, бяхме му свикнали. Но след време започна да буйства, държеше се враждебно с останалите съседи, обиждаше, налиташе на бой. Заради него дори майките не пускаха децата си да играят пред блока, когато беше във фаза.

Смятам, че всички си имаме по един такъв бай Иван във входа, но когато нещата започнат да излизат извън контрол, трябва да се предприемат мерки. Мислехме какво ли не, бяхме на път да направим и подписка дори, но точно тогава се появиха децата му от чужбина. Явно и старецът затова и се бе пропил от мъка. Поне се погрижиха за него. Пращаха го по лекари, по болници, само и само да се излекува и да не бъде в тежест на тях, а и на нас. Някъде около два месеца изминаха, откакто не го бяхме засичали. Колкото и да ни дразнеше все пак бяхме любопитни, а и се притеснихме да не е станало нещо. Накрая бай Иван се прибра чисто нов.

Излекуван от лекарите, а и освен това взимал капките Алкофитал, както сам ни сподели. Единият му син се занимавал с фармация в Германия, и той му препоръчал този билков продукт. Капките предизвиквали нещо, което карало човек да не пие толкова много алкохол. Бай Иван ги взимал редовно и така намалил чувствително консумацията на алкохол. По-добре е сега. Не че не си сръбва по някоя бирка, но поне не е от ония хора, дето пият от мъка.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.