Откъде идва желанието ти за многообразие на дамски чанти в гардероба и защо това минава отвъд границите на обикновения каприз? – Прочети по-надолу!

[caption id="attachment_421056" align="alignright" width="300"]чанти Чанти в гардероба. Добре изглеждат![/caption]

1. Противно на общоприетите разбирания,

че изборът на чанта е в пряка зависимост от дрехите, необходимо е да кажем, че съчетаването ѝ с другия важен аксесоар – обувките, е много по-уместно. Затова закономерността трябва да бъде следната: колкото цвята и модела различни обувки имаш, такъв трябва да бъде и броят на чантите ти.

2. Модерното момиче е ангажирано.

Появява се на различни места, по различни поводи, с различен outfit. Неформалното излизане на кино с приятели, романтичната вечеря в изискан ресторант с новото гадже, офис-дейностите през време на работния ден и неплануваният уикенд в планината изискват да имаш на разположение различна и достатъчно подходяща чанта чанта. Съгласна си, нали?

3. Този моден аксесоар финализира тоалета,

безвъпросно е, но в допълнение на това разкрива и характера. Различните чанти отразяват промените в личността ти, настроението за деня и емоционалността.

4. Не е тайна, че тийнейджърките и по-младите жени често са в търсене на себе си

и собствения си стил. Те са по-готови да разнообразяват, да експериментират с визия и при тях „различната чанта всеки ден” нерядко има задължителен характер. По-улегналите и стабилни в професионално и лично отношение жени намират за приоритетно инвестирането на повече средства в по-ограничен брой чанти с добър дизайн, качествена материя и изработка.

5. Да имаш много чанти съвсем не означава, че трябва да ги сменяш ежедневно.

За някои жени колекционирането на този аксесоар се е превърнало в хоби и мания, твърде подобни на колекционирането на магнити за хладилник. Затова често сантименталната им стойност многократно надхвърля материалната. В немалко дамски гардероби могат да бъдат открити и истински антики от времето на майките и бабите, които чакат отново да излязат на мода или да вземат участие в колекцията на следващото поколение девойка в рода.

6. Купуването на нова чанта съвсем не е като инвестирането

на средства в покупката на нова кола. Но пък удоволствието е почти подобно, нали така? Затова никак не е рядкост да чуем „Аз най-си обичам оная чанта, където я взех на разпродажба в мола, като отидох уж само да хапна в обедната почивка...” А ти колко чанти имаш? Преброи ли вече? – Ако ти се струват недостатъчно, разгледай този каталог от чанти в bag.bg