Чудо: С тези 7 техники владеете изкуството на манипулацията!

Чудо: С тези 7 техники владеете изкуството на манипулацията!
5 (100%) 1 vote

Това е изкуството да налагаш желанията си! Изкуството на манипулацията

Изкуство е да умееш да караш хората да правят това, което искаш, да владееш манипулацията. Някои го наричат умение да контролираш и управляваш. Но има седем прости правила, които могат да ти помогнат в това. Те не са толкова сложни и всеки би могъл да ги изпълни. Защото са повече от елементарни, но ефекта им е като лавината. Колкото по-дълго и продължително се прилагат, толкова повече стават и вършат работа. Първото или едното от тях е да направиш така, че този, който е срещу теб и спори, и се ядосва, ще „снижи гарда”.

Хватката е първо да не му си показваш в лицето, а да застанеш редом до него. Така той няма да те чувства като директна заплаха, а и няма да те вижда. В този случай ти предпазваш не само своите, но и неговите нерви.

манипулация

Тези техники гарантират съвършенство в изкуството на манипулацията

Втората техника за манипулиране е да повтаряш като рефрен, че се нуждаеш от услугата на човека срещу теб. Това те превръща в човек, на когото няма как да не изпълнят желанието му.

Стават моментално добър слушател, ако прекрояваш думите, които преди това е изрекъл човека, с който комуникираш. Методът има невероятен ефект и ти стават много близък до човека да теб. Ако се нуждаеш някой да е съгласен с твоите приказки и думи, просто кимай. Кимането засилва убеждението, че в твое лице е намерил съмишленик.

Някой не те ли харесва, поискай му примерно химикал. На тази дребна услуга никой няма да откаже, а с това печелиш първата битка, защото си скъсил разстоянието между вас.

Безотказен трик е и да повтаряш често името на събеседника си. Тогава той ще те хареса и изпълни това, което искаш от него. За да разбереш доколко те одобрява и приема, просто кръстосай ръцете си пред гърдите си. Това е също една успешна техника за манипулиране. Ако отсреща той те копира и повтори същото движение, няма никакво съмнение, че човекът срещу теб е заинтересован от твоята особа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар