Иманяри полудяха по съкровището на Ванга

Иманяри полудяха по съкровището на Ванга
5 (100%) 1 vote
Златотърсачи издирват картата на Ванга

Макар че никой от близките на Ванга да не потвърждава, че пророчицата е оставила карта, иманяри трескаво издирват упътването с тайните знаци, указващи къде е скрито имането. Новата иманярска лудост е толкова силна, че никой не е в състояние да убеди търсачите, че съкровището на гадателката най-вероятно е само мит – пише „Уикенд”.
В иманярските кръгове на Югозападна България масово се говори за карта, начертана приживе от Ванга, описващо мястото, където е заровено съкровището на Александър Македонски. Ставало въпрос за светилище, намиращо се в планината Беласица – отбелязва изданието.

Ванга

Ванга споменала за златна колесница, скрита у нас

Слухът за такова упътване плъзнал от старец от Рупите, който споделил за картата на смъртния си одър. Оттогава знайни и незнайни иманяри трескаво обикалят из района и питат местните знаят ли нещо за чертежите, убедени, че те съществуват.
Има записани свидетелства за това как Ванга твърди, че златна колесница наистина е скрита в родно светилище. Местните жители припомнят, че в края на миналата година дори руснаци са обикаляли цяла Югозападна България, подмамени от легендите за скритото имане. „Те, руснаците, са още по-луди от нас по Ванга. Не виждате ли, че всичко свързват с нея – и Крим, и действията на Владимир Путин, и свалените самолети, а бе, луда работа…” – споделя дядо Стоян от Рупите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар