Цеци Красимирова се изповядва във ВИП Брадър

Най-скандалната манекенка Цеци Красимирова е поканена за участие във ВИП Брадър. В момента продуцентите са в тежки, кървави преговори с моделката. Тя има сериозни претенции както към хонорара си, така и към условията за престоя си. „Цеци иска един чувал с пари и се прави на голяма звезда” – споделя пред „България днес” източник, запознат с кухнята на шоуто. Или манекенката ще влезе за адски много пари, или ще придобие суперзвезден статут и ще се появи само за няколко дни в къщата на ВИП Брадър – колкото да разбуни духовете в нея.

[caption id="attachment_421010" align="alignleft" width="300"]Цеци Красимирова Цеци Красимирова знае цената си[/caption]

Екипът на ВИП Брадър в това издание е подготвил стилистиката на соца, която ще мине под названието „Образцов дом”. Идеята на продуцентите е Цеци Красимирова най-накрая да проговори за застреляния си в Амстердам любовник – контрабандиста Косьо Самоковеца. Черната пантера, както е прякора на моделката, упорито мълчи за драмата и не разкрива подробности за връзката им. От години Цеци Красимирова и дъщеря й Джудит живеят в Барселона. Припомняме, че манекенката присъства на разстрела на Косьо Самоковеца в Амстердам през 2003 г. Самата тя бе улучена с изстрел в главата, при което губи едното си око. Оттогава е с изкуствено. Заради тежката рана се заговори, че тя изобщо не е получила изстрела случайно, а съвсем преднамерено, защото била доста обвързана с дейността на Косьо Самоковеца.