Митьо Очите взет на мерник от ДАНС

Гласувайте за статията
Пак арестуват Митьо Очите

Разработката срещу несебърския бос Митьо Очите се води от ДАНС и е в напреднала фаза – пише „Уикенд”. Агентите са вдигнали мерника на Димитър Желязков, като си сътрудничат със Специализираната прокуратура. Според информатор на изданието, гангстерът ще бъде обвинен за трафик на кокаин от Гърция към България и ръководене на организирана престъпна група, търгуваща с наркотици в Слънчев бряг, Несебър, Бургас, Поморие и Созопол.
Разследването срещу Митьо Очите е стартирало тази пролет, когато ченгетата откриха запален автомобил със 70 кг кокаин в пункт за изкупуване на вторични суровини в димитровградския кв. „Марийно”.

Митьо Очите

Митьо Очите се издънил пред Таки

Дрогата е била собственост на Димитър Желязков, който планирал да захрани целия вътрешен пазар с нея. Мулетата на несебърския бос обаче се усетили, че пратката контролирана и наблюдавана от ченгетата. Така преди трафикантите да бъдат закопчани, колата Ситроен била умишлено опожарена от тях.
Унищожаването на дрогата обаче е създало огромно напрежение между Митьо Очите и Таки. Според мълвата в ъндърграунда кокаинът бил спазарен от Таки, който гарантирал пред свои партньори в Гърция, че несебърският гангстер ще продаде стоката и едва тогава ще се издължи. Какво ще бъде наказанието за Митьо Очите обаче, тепърва ще се разбере, но едва ли ще му се размине безоблачно, съдейки по характера на Аманатидис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар