Дженифър Анистън най-после сбъдна най-съкровеното си желание

Дженифър Анистън, която отдавна мечтае за наследник, най-после сбъдна мечтата си. Обичаната актриса прикова всички погледи към себе си с появата си на последното светско събитие, на което присъства. Очарователната Дженифър Анистън изненада всички с появата си на премиерата на последния й филм "Открадни жена ми".

[caption id="attachment_420969" align="alignright" width="300"]Дженифър Анистън Дженифър Анистън е бременна[/caption]

Красавицата се появи с мини рокличка, която не скри наедрялото й коремче. Въпреки, че доскоро самата актриса постоянно отричаше слуховете, че е бременна, оказа се тя е крила от медиите деликатното си състояние. Любимото момиче на Холивуд се появи с рокля на "Сен Лоран", която подчертаваше наедрелите й бременността форми. Факт е, че въпреки бременността си, 45-годишната актриса изглежда блестящо.

От няколко години бившата на Брад Пит има връзка с колегата си Джъстин Теру. Двамата си размениха годежни пръстени преди 2 години, но все не намират време да се венчаят. Може би с напредването на бременността на Дженифър Анистън, когато тя няма да има толкова много ангажименти, двамата най-после ще намерят време и ще се венчаят.

Приятелки на любимката на милиони разкриват пред медиите, че тя е най-нерешителният човек, когото познават. Дженифър Анистън премисляла всяка своя стъпка и всяко нейно действие било предварително обмислено, пише ПИК.

Дали Дженифър Анистън ще обмисля още дълго предложението за брак на своя любим или двамата скоро ще се венчаят, това само времето ще покаже.