Венелин Петков взе важно решение за  бъдещето си

Венелин Петков реши да последва примера на своя колега Ники Дойнов. Бившият новинар, който в момента е шеф в бТВ, стяга сватба. От няколко месеца Венелин Петков е сгоден за своята приятелка Милена, която е компютърен специалист. Вероятно сватбата ще бъде тази есен. Двамата все още не са определили дата за радостното събитие, тъй като изчакват да приключи строежа на новия им дом.

[caption id="attachment_420966" align="alignright" width="300"]Венелин Петков Венелин Петков вдига сватба[/caption]

Преди няколко месеца Венелин Петков се сдоби с апетитен парцел в полите на Витоша, където веднага започна строеж. Журналистът строи къщата на мечтите си в един от най-елитните столични квартали. Луксозният дом ще бъде сватбения подарък на красивата Милена.

Въпреки, че Венелин Петков е категоричен, че сватбата им ще бъде в тесен кръг и до последно ще я пази в тайна, колегите му от бТВ се надяват, че скоро ще получат покани за щастливото събитие. Първа решението на Венелин Петков да се задоми съобщила неговата бивша изгора Гена Трайкова. Блондинката не успяла да се сдържи и споделила новината с колежките си в бТВ.

Гена Трайкова със сигурност ще присъства на сватбата на Венелин Петков, тъй като лично младоженката я поканила за шаферка. Двете дами са в прекрасни отношения и бъдещата съпруга на Венелин Петков нямала нищо против неговата бивша изгора, пише ПИК.