Мрачна прогноза: Виж какво време ни чака през септември!

Мрачна прогноза: Виж какво време ни чака през септември!
5 (100%) 1 vote

Прогнозата на синоптиците за времето разочарова хиляди българи, планиращи почивка през септември!

Дъждовно и хладно време ни очаква през септември. Синоптиците прогнозират, че температурите през деня ще бъдат около и дори под нормалните за сезона. След като цялото времето през лято беше дъждовно, подобно ще е времето и през следващия сезон, есента. Астрономическата есен ще настъпи на 23 септември.

Тогава се очаква температурата на въздуха да е около средната и дори под нея за периода.

времето

Прогнозата за времето през септември е мрачна – отново идват дъждовете

Дъждове и ветрове ще има още от първите десет дена в началото на следващия месец. Подобна прогноза за времето чертаят метеоролозите и за последната десетдневка на септември. Температурите ще се движат между 26 и 38 градуса през най-топлите дни на месеца. През хладните дни термометърът ще показва температурни разлики между четири и девет градуса.

През второто десетдневие картината на времето ще бъде малко по-различна. Дъжд и облаци ще има в началото на този период. След това ще има повече слънце и топли дни. Над планините температурите ще варират в зависимост от периода. Но в първите дни на септември планините ще предлагат невероятна възможност за почивка и отдих. Ако все пак решите да си почините там по-добре е да се запасите и с по-дебели дрехи, тъй като в късните следобедни часове температурите ще паднат и под 20 градуса.

Над Черноморието времето също ще се задържи променливо. Повече слънце ще има в началото на месеца и в последната половина на септември. В началото на периода термометрите все още ще показват между 24 и 25 градуса, като значително по-топло ще е времето в южната част на морското крайбрежие.

Синоптиците обаче обещават, че през следващия месец няма да има наводнения, както и градушки, които паднаха през август. Времето ще е повече променливо, като дъжда и облаците ще бъдат повече от слънцето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар