Кубрат Пулев потвърди: Кличко си измисли контузията

Кубрат Пулев потвърди: Кличко си измисли контузията
5 (100%) 1 vote

Кубрат Пулев призна, че украинецът нарочно си е търсил извинение, за да отложи мача помежду им

Кубрат Пулев потвърди, че контузията на Владимир Кличко не е истинска. Родният боксьор е категоричен, че опонентът му си е измислил, че е контузен, тъй като е готов на всичко, само и само мачът между двамата да не се състои. Пред камерите на Нова телевизия Кобрата заяви, че е повече от очевидно, че Кличко се бои от него, тъй като може да му нанесе сериозни поражения.

Кубрат Пулев и Владимир Кличко

Кубрат Пулев и Владимир Кличко

„Не казвам, че съм 100% сигурен, че ще го бия, но има огромна вероятност това да се случи“, убеден е Кубрат Пулев. Той изказа и съжалението си от факта, че много българи не го подкрепят и не вярват в силата и способностите му. „Време е да си повярваме, че сме силни и можем повече“, заяви Кобрата. И коментира неспиращите слухове, че с половинката му Андреа обмислят сватба и бебе.

„Не ме интересуват подобни глупости в момента“, категоричен е Кубрат Пулев. В момента единственото нещо, което го вълнува, е световната титла на Кличко. Който вече две години увърта как ли не, само и само да не се изправи срещу българина, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар