Георги Коритаров се завръща в бТВ

Георги Коритаров се завръща в бТВ
4 (80%) 2 votes

Георги Коритаров се връща в медията, въпреки многото скандали между него и шефовете

Георги Коритаров се завръща в бТВ! Устатият журналист се връща в медията, откъдето всъщност започна кариерата му в телевизията преди 11 години. Той ще води собствена политическа рубрика в предаването „120 минути“, в която ще кани по един събеседник и ще прави анализ на случилото се в политическия живот на България през седмицата.

Георги Коритаров се завръща в бТВ

Георги Коритаров се завръща в бТВ

Първоначалната идея е била Георги Коритаров да стане водещ на „Нека говорят“. След като „120 минути“ набрало завидна скорост обаче било решено предаването на Росен Петров да бъде спряно и мястото му в неделния ефир да бъде заето от продукцията на Светослав Иванов. Любопитното е, че Георги Коритаров напусна бТВ с гранциозен скандал през 2004 година.

Тогава той водеше 30-минутна рубрика, отново на политическа тематика в сутрешния блок на телевизията. Той обаче си позволи да намекне, при това в ефира, че в медията има контрол на словото. Това доведе до свалянето на рубриката му, а по-късно самият журналист заяви в интервю, че шефовете на бТВ поискали от него да подпише анекс към договора си, че ще се съобразява с политиката на медията. Освен това Георги Коритаров намекна и че в бТВ съществува списък с гости, които не бива да бъдат канени, научиха от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Георги Коритаров се завръща в бТВ”

  1. Angelina Mednikarova

    авг. 29. 2014

    Много се радвам за г-н Коритаров, защото това е един ерудиран, интелигентен и кулкурен журналист. Ще започнете с "ченгеджийството", но това е проблем на хаховците, които се чудят с какво да си чешат езици. Общият знаменател се ползва в математиката! Успех, г-н Коритаров ще Ви гледам с удоволствие!!!

Добавете коментар