Иван и Андрей са били наети от Централната избирателна комисия

Иван и Андрей започват работа за ЦИК! Новината, макар и да звучи като майтап, всъщност е самата истина. Клиповете на ЦИК за кампанията за предсрочните избори през октомври е възложена на компанията "междинна станция", собственици на която са именно Иван и Андрей. Това беше съобщено официално от говорителя на ЦИК Камелия Нейкова.

[caption id="attachment_420895" align="alignright" width="300"]Иван и Андрей Иван и Андрей[/caption]

Иван и Андрей ще се грижат за създаването на клиповете за кампанията, а от фирмата "Mейлбокс" ще отговарят за печатните реклами на комисията. За предсрочния вот са се регистрирали девет независими кандидати, сред които и нападателят на Ахмед Доган - Октай Енимехмедов, а също и праплеменникът на Никола Вапцаров, който носи неговото име.

Енимехмедов се пробва да стане депутат и на изборите миналата година, но не успя да събере нужните му за целта 5 хиляди подписа, припомнят от ПИК. Любопитното е, че предварителните списъци за изборите съдържат цели 6 931 855 избиратели заради многото българи, които живеят в чужбина, но продължават да се водят по адресна регистрация в България.