Излезе наяве причината, поради която Ники Дойнов сключи набързо брак

Наскоро медиите гръмнаха с вестта, че заклетият ерген от Нова тв - Ники Дойнов се е венчал тайно за половинката си. Журналистът има от 3 години връзка с по-младата от него Андриана. От една година двамата живеят на семейни начала в дома на Ники Дойнов в столичния квартал "Редута". До преди няколко месеца амбициозният журналист, който навърши 42 години, не искаше и да чуе за брак.

[caption id="attachment_420890" align="alignright" width="300"]Ники Дойнов Ники Дойнов ще става баща[/caption]

Преди два месеца той и любимата му бяха засечени в магазин за бижута, където си избираха халки. Причината, поради която Ники Дойнов се решил на важната крачка, е очакваната поява на първородния му наследник на бял свят.

Журналистът е на седмото небе от щастие, откакто Адриана му съобщила, че е бременна. Това причината той да й предложи брак. Двамата се венчаха в тесен семеен кръг. Ники Дойнов не покани на сватбата си дори екранната си половинка Ани Салич, но въпреки това тя не му се сърди.

Веднага след сватбата младото семейство си подари няколко незабравими дни в Истанбул. При предната почивка на Ники Дойнов той и съпругата му си подариха пътешествие до Португалия и Швейцария. Адриана е неотлъчно до Ники Дойнов. Тя присъства дори на служебните му срещи късно вечер. Може би това е една от причините той да я избере за своя спътница в живота.

Преди време Ники Дойнов имаше връзка със своята колежка Миа Сантова, но двамата така и не стигнаха до венчилото, пише ПИК.