Васил Найденов е в шок, ще трябва да се изявява заедно с Борис Дали и Теодора

Васил Найденов е изпаднал в шок, след като научил, че ще трябва да дели една сцена с чалга изпълнители. Една от най-легендарните звезди на родната ни естрада ще трябва да се изявява на една сцена редом с чалгаджиите Борис Дали и Теодора. До нелепата ситуация се стигнало след като Васил Найденов приел още преди няколко месеца да бъде част от провеждането на традиционния панаир във Враца и да участва в забавната програма на събитието.

[caption id="attachment_420887" align="alignright" width="300"]Васил Найденов ще дели сцена с чалгаджии Васил Найденов ще дели сцена с чалгаджии[/caption]

Певецът, естествено, се поинтересувал кой друг, освен него ще участва, за да прецени какъв отговор да даде. Полученият отговор го удовлетворил, тъй като му казали, че ще дели една сцена с младите звезди от "Революция Z". И той се съгласил. Дали умишлено или не, организаторите на събитието пропуснали да го уведомят, че освен младата група от едноименния сериал, на сцената ще излязат още и чалгаджиите Борис Дали и Теодора.

"Това е просто подигравка и е недопустимо", гневят се не само онлайн потребителите, ами и местните, след като научили каква ще е програмата за панаира им, научиха от ПИК.