Венета Харизанова все още не може да се отърси от кошмарните спомени от миналото си

Венета Харизанова все още не може да забрави ужасните спомени от детството си. Лошите спомени от миналото й са причината тя да не иска да дари любимия си наследник. Красавицата е заедно с любимия си Емил от 13 години. Официално двамата са семейство от 3 години. Въпреки желанието на съпруга й да го дари с наследник, Венета Харизанова категорично отказва да сбъдне мечтата му.

[caption id="attachment_420881" align="alignright" width="300"]Венета Харизанова Венета Харизанова е имала тежко детство[/caption]

Причината моделката да не иска да има дете е кошмарното детство, което тя е имала. Въпреки, че е била единствено дете в семейството, баща й често й посягал. Властният родител задоволявал всяка една от прищевките на дъщеря си, но тъй като не искал прекалено много да я разглези често я пошляпвал.

Бащата на Венета Харизанова е имал собствен бизнес и въпреки, че красавицата живяла в охолство, тя не споделя, че не е имала щастливо детство. С много болка и огорчение Венета Харизанова си спомня за детските си година. Тя разказва, че строгото отношение на баща й към нея е съсипало психиката й.

Венета Харизанова споделя, че заради психическите травми от детството си трудно се доверява на мъжете. Красавицата се страхува, че ако дари съпруга си със отроче, то може би ще има същата тежка съдба, пише Хот арена.