Мария Илиева губи стотици хиляди левове

Мария Илиева, която успя да възроди залязващата си кариера, не е на себе си. Изпълнителката не може да се примири, че след успяха, който имаше през последните месеци, отново отива в девета глуха. Причината за това е, че СЕМ реши да спре излъчването на последното й парче. Преди няколко месеца Мария Илиева записа дует със скандалния рапър Криско. Парчето скандализира още с появата си заради нецензурния текст, който е дело на скандалния Криско.

[caption id="attachment_420873" align="alignright" width="294"]Мария Илиева Мария Илиева губи стотици хиляди левове[/caption]

Песента се превърна в тотален хит още с появата си и в момента оглавява челните места в музикалните класации. Но за съжаление, щастието на Мария Илиева, която отново е на върха, беше помрачено. Само за два месеца клипът на хитовото парче на Мария Илиева и Криско е бил гледан над 8 милиона пъти в най-голямата мрежа за видеосподеляне.

Спирането на неговото излъчване в ефир ще доведе до големи материални загуби от авторските права за Мария Илиева и Криско. Аргументът на шефа на СЕМ - Георги Лозанов за спирането на клипа е, че той вреди морално и психически на децата и младото поколение. Според него проблемът не е в нецензурните думи, а в отношението на Мария Илиева и Криско към взаимоотношенията между двата пола, които според тях се основават на материалните облаги, пише ПИК.