Ще паднете: Атанаска Тушева отново взриви с простотия!

Атанаска Тушева взриви страната, определиха я за изрод!!!
2

Атанаска Тушева се превърна в нарицателно за скудоумие и тъпотия! Тя обаче се радва

Простотия, простотия и пак простотия. Най-вероятно това е формулата за успех, с която можеш днес да пробиеш в родината ни. На това разчита и станалата популярна в интернет пространството 20- годишна Атанаска Тушева от град Павликени.

Атанаска Тушева взриви Интернет пространството с провокативния си клип, на който освен неприлични действия и груби приказки, тя яростно защитаваше поп фолка и своя чалга идол Азис. Според нея всеки обича този вид лек жанр в музиката, но не си го признава и не иска да бъде достатъчно честен и лоялен пред себе си, за да го потвърди на всеослушание.

Атанаска Тушева
Атанаска Тушева взриви страната, определиха я за изрод!!!

Изрусената девойка втрещи почитателите си с уникалната простотия на видео, но според нея дори и отрицателните отзиви и коментари „наливат” слава и известност за нейната персона. Атанаска Тушева беше по този повод в студиото на сутрешното предаване на ТВ7 „Здравей, България”, тъй като клипчето й от телевизията събра рекорден брой гледания. Блондито бе категорично, че у нас може да се пробие изключително и само с простотия и този е единствения път, по който човек може да стигне до върха.

От студиото на медията Атанаска Тушева обеща, че ще има още и много по-провокативни и скандални клипчета от този, заради който никому неизвестната девойка доби слава и известност. Атанаска подчерта, че родителите й се гордеят с нея, а на злобните коментари на светския лъв Евгени Минчев тя ще отговори, че ще направи всичко, за да стане известна и дори да развие кариера в телевизията или киното.

20-годишната отявлена фенка на поп фолк краля Азис отговори на въпроса на водещата, че не чете книги, защото има Интернет. Атанаска Тушева от Павликени твърдо заяви, че ще продължи да прави още по-шокиращи клипове, с които да взривява мрежата.

2 коментара
  1. Христела Александрова казва

    Дааа! На такава държава -такива идоли! Заслужили сме си ги!

  2. Радко Колев казва

    Права е, че с простотия може да се стигне до върха. Най-ярък пример за това е . Борисов

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.