Нечувано: Потресаващата истина за Радина Кърджилова и Деян Донков! Преглеждания: 32508

Радина Кърджилова и Деян Донков са една от най-буйните и дори мазохистични двойки в България
0
5/5 - (1 vote)

Радина Кърджилова и Деян Донков имат наистина странна любов!

Радина Кърджилова и Деян Донков са двойка, която обича да си причинява насилие. Актьорът и звездата от „Стъклен дом” не са от кротките и хрисимите влюбени, които спокойно да си доставят радост от съвместното си съществуване. Двойката поддържа обичта си със скандали, изцепки и дори физическо насилие. Тези крайни състояния между тях най-вероятно е тръпката и спойката, която поддържа жива обичта между двамата темпераментни влюбени.

Радина Кърджилова и Деян Донков обаче непрекъснато говорят, че са един за друг и това, което се случва между тях е в реда на нещата.

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова и Деян Донков са една от най-буйните и дори мазохистични двойки в България

Въпреки че в медийното пространство името им е синоним на скандали, дори и на публични места, двамата непрекъснато твърдят, че са създадени един за друг. Дългогодишната им дружба го потвърждава, а и факта, че не само са заедно, но и Радина скоро ще става майка за първи път. Деян Донков пък ще бъде за втори път баща, тъй като актьорът вече има син от друга своя колежка.

Това, че Радина Кърджилова и Деян Донков са преминали през различни изпитания и все още са заедно говори, че нещо огромно трябва да застане на пътя им, за да ги раздели. Но засега такива признаци все още няма. Припомняме, че преди три години се заговори, че Деян така пребил Радина, че й строшил няколко зъби.

Миналата година при получаване на наградите за филмово изкуство пък Радина Кърджилова спретнала грандиозен скандал на гаджето си, защото той говорил по-дълго с тяхна, не така известна като име колежка. Деян Донков също не й останал длъжен и точно на купона между двамата не само прехвърчали и скри и грозни думи, но и удари, припомнят свидетели на случилото се между влюбените.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.