Разкош: Виж къде ще живее Графа и семейството му!

Разкош: Виж къде ще живее Графа и семейството му!
2.75 (55%) 12 votes

Мале мила – ето къде се мести да живее Влади Ампов – Графа!

В палат се е нанесъл поп изпълнителят Владимир Ампов, по-известен като Графа. Певецът се е преместил в супер луксозната си придобивка със съпругата си Мария и двете им деца. Жилището се намира в един от тузарски квартали на столицата в подножието на планината. За да го открие Графа е обикалял дълго из агенциите за недвижими имоти, доверяват близки до певеца.

Двойката има син на име Крис и дъщеричка Никол. Богаташкото жилище разполага с около четиристотин квадратни метра площ. То е обзаведено от специалистка в дизайна, която е известна в столицата с изискания си и нетрадиционен вкус. Графа е вложил в новото си жилище всичките си спестявания. Имотът, заедно с обзавеждането му е струвало над един милион лева. Покупката и мебелите са глътнали почти всичките спестявания на изпълнителя на „Давам всичко за теб”.

Графа

Графа, съпругата му Мария и двете им деца ще живеят в луксозен палат

Певецът доскоро обитаваше фамилна къща, но е решил, че се нуждае от допълнително пространство, за да създава нови парчета и хитове.

Според твореца новият му дом дава възможност бъдещите му музикални проекти от собствената му компания „Монте Мюзик” да бъдат реализирани по-бързо. Причината е, че в обширния палат Графа ще има възможност да се разгърне напълно и тотално по-добре заради простора и екстрите, с които е обзаведена къщата.

Но най-важното за Владимир Ампов си остава съпругата му Мария, твърди самия творец. Според музиканта Мария е неговата опора и смисъл, която тика мъжа си към върховете на музикалната му кариера…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар