Вип Брадър е подготвил наистина страхотна изненада за новия си сезон!

Диего Марадона ще е световната знаменитост, която ще гостува във ВИП Брадър през новия сезон. Култовото риалити по Нова телевизия ще стартира на 16-ти септември, като се очаква футболиста на всички времена да пристигне в родината ни с частния си самолет на следващия ден, тоест на 17-ти септември.

[caption id="attachment_420806" align="alignright" width="300"]Вип Брадър Вип Брадър подготви една от най-големите си изненади досега[/caption]

Според клюката аржентинецът ще остане сред съквартирантите във Вип Брадър само два-три дни, като срещу престоя си ще получи двеста хиляди долара от организаторите. Договорът и съгласието на великия футболист са почти сигурни и решени на доста голям процент. В преговорите с мега звездата е взел участие и приятеля му, Модерния ляв Христо Стоичков. Той е бил връзката между мениджърите на Диего Марадона и организаторите на шоуто по Нова телевизия.

Ако това стане факт шефовете на медията се надяват да тръшнат в земята конкурентната телевизия Би Ти Ви, тъй като по това време ще се върти и лентата там на друго гледаемо предаване „Сървайвър”. То обаче е снимано преди около осем-девет месеца и няма да се излъчва на живо, което е още един бонус за новия ВИП Брадър.

[caption id="attachment_420807" align="aligncenter" width="264"]Диего Марадона е уникалната звезда изненада на Вип Брадър Диего Марадона е уникалната звезда изненада на Вип Брадър[/caption]

Една от причините Христо Стоичков да бъде свръзка е и това, че дъщеря му Мика Стоичкова също ще бъде една от участничките в риалито, разкриват от кулоарите на телевизията. Другите спрягани имена са на примата Йорданка Христова, светският лъв Евгени Минчев и скандалният водещ Мартин Карбовски. Сред потвърдилите своето участие са също младата надежда на чалгата Фики Стораро, както и позалязлата чалгарка Гергана.

Много от звездите са отказали участие във Вип Брадър заради ниския хонорар. Говори се, че парите, които ще вземат участниците ще се движат между 40 и 50 хиляди лева. Засега не е ясен пълния списък на участниците, но организаторите обещават един напълно различен и интересен сезон.