Мая Манолова скочи срещу кабинета "Близнашки"

Мая Манолова нажежи сутрешния ефир с изказванията, които направи. За пореден път депутатката подложи на критика управлението на кабинета на Георги Близнашки. Повод за гнева и стана уволнението на кадри, назначени от БСП и назначаването на такива от ГЕРБ. Мая Манолова е категорична, че кабинетът на Близнашки в момента прави услуга на ГЕРБ, от която партията повече губи, отколкото печели.

[caption id="attachment_420786" align="alignright" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова отново плаши с протести[/caption]

Социалистката каза, че новите назначения не правят добро на ГЕРБ, а напротив настройват народа срещу политиката, водена от тази партия. Мая Манолова заплаши, че ако бъде уволнен още един кадър от кюстендилска област, тя излиза на протест.

Депутатката разкритикува и протестиращите през последната една година. Според нея, част от тях са се подали на изкушенията на властта. Мая Манолова заяви, че хора, които са протестирали срещу управлението на ГЕРБ в момента управляват. Тя даде няколко примера за назначения. Мая Манолова припомни, че Теменужка Петкова, която критикуваше ГЕРБ, в момента е заместник-министър.

Червената депутатка захапа и сегашния заместник-министър на регионалното развитие, който е бил шеф на Вик Добрич и преди време е нарязал тръбите за водоснабдяване в града.

Мая Манолова заяви, че твърденията, че в хазната няма пари са пълна измислица и според икономическите показатели България отчита икономически растеж за последните няколко години, пише БЛИЦ.