Чудо: Яжте това за наистина стегнат и плосък корем!

Чудо: Яжте това за наистина стегнат и плосък корем!
5 (100%) 2 votes

Красив и плосък корем можем да имаме само с тези три храни!

Не колко като количество, а какво точно слагаме в устата, е от значение за намаляване на теглото ни и помагат за плосък корем. Това разкриват учените и твърдят, че три основни хранителни вещества спомагат обиколката ни, особено в коремната област да бъде намалена значително.

Ако искате да се храните здравословно и да имате плосък корем, добре е в менюто ви да присъства поне веднъж седмично рибата. Тя освен че е богата с омега 3 мастни киселини, изключително полезни за организма и здравето ни, консумацията й спомага и да се намали теглото ни.

плосък корем

За плосък корем яжте колкото се може повече риба, череши и мляко

Освен тези полезни вещества, рибата е богата на протеин. Тя се „грижи” и за повишаване на нашия имунитет. Наличието на протеини в рибата ни дава чувство за ситост и за да не се налага да ставаме посред нощ, за да търсим храна. Рибата също действа на съня и премахва желанието ни да посягаме често към тестени и сладки лакомства.

Другата храна, която се грижи за нашето здраве и премахване на тлъстините около корема и коремната област, като съдейства за плосък корем, е млякото. Въпреки че има „за” и „против” неговата консумация изследванията са категорични, че жени, които пият на ден едно мляко кисело или прясно имат по-малко вредни натрупвания около корема си.

Черешите също са от групата на здравословните храни и помагат за плосък корем. Те съдържат вещества, които премахват излишествата в коремната област. Черешите стимулират нашето отслабване и премахват желанието ни да изпитваме почти постоянен глад, както и мерака ни да се тъпчем постоянно с калорични храни.

В добавка консумацията им предизвиква само приятни емоции за небцето, устата и стомаха ни. Черешите също така засищат организма и не позволяват да пълнеем. Така само с тези 3 храни ще се кефим на плосък корем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар