Бомба: Виж какъв хонорар изкрънка Гергана от ВИП Брадър!

Залязлата Гергана се кани да измъкне 70 000 лева от Вип Брадър
0

Гергана пак си намери начин да влезе под светлините на прожекторите!

Не изгрялата на поп фолк хоризонта чалга певица Гергана ще бъде една от квартирантите в новия сезон на култовото шоу ВИП Брадър. Силиконовата хубавица е приела предложението на продуцентите, върви все по-упоритата клюка из поп фолк средите. Гергана, известна в миналото като „Барбито на фолка” е склонила да живее, дотогава, докато не получи отрицателен зрителски вот в Къщата заради липсата на средства.

Певицата, която вече не се изявява почти никъде и много бързо залезе от хоризонта на лекия жанр в музиката е приела за да попълни със средства доста изтънелия си джоб. И то не какви да било, а цели 70 000 лева.

Гергана
Залязлата Гергана се кани да измъкне 70 000 лева от Вип Брадър

Наскоро плъзна слух, че изпълнителката ще се бракосъчетава с известен футболист от Ботуша. Преди време се появиха сватбени снимки на Гергана уж от сватбеното й пътешествие. Щастливецът бил ритнитопковец от Апенините.

Мълвата се оказа поредния блъф. Така или иначе до сватба не се е стигнало и явно чалгарката здраво го е закъсала за пари, щом ще се цани да влиза в къщата на ВИП Брадър. Миналият сезон там беше нейният братовчед Стойко Сакалиев. Според слуха Гергана е била канена още тогава да влезе в шоуто, но тя отказала под предлог, че това ще се отрази зле на музикалната й кариера.

Певицата Гергана обаче такава вече няма, от месеци не пее никъде, името й е позабравено. Тази е най-вероятната причина през този сезон да склони да участва в едно от най-вървежното шоу, за да спечели някой и друг лев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.