Ани Салич - провал номер едно на Нова тв

Ани Салич се оказа може би най-голямата грешка, която мениджърите на Нова тв са правили досега. Новинарката не само, че влудява всички в телевизията с капризите си, но и не оправда очакванията на ръководството на Нова тв. За съжаление всички ще трябва да я търпят, тъй като медията има договор с нея за три години. Едно от условията, които Ани Салич поставила на новите си работодатели при трансфера си от бТВ, било тя да води собствено предаване, а не само да чете новините.

[caption id="attachment_420697" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич - най-голямата грешка на Нова тв[/caption]

Въпреки, че Нова тв осигури на амбициозната новинарка поле за изява, тя не оправда очакванията на работодателите си. Шоуто на Ани Салич "Извън  новините" се оказа пълен провал и се наложи да бъде спряно предсрочно.

Въпреки случилото се, Ани Салич продължава да влудява шефовете си с капризите си. Ръководството на Нова те предложило на Ани Салич да чете новините и в късната новинарска емисия, но тя категорично отказала. Новинарката е категорична, че иска да прави и нещо друго освен да чете новините и да има достатъчно свободно време за семейството си. В момента тя работи по няколко нови проекта.

Ани Салич сподели, че е много щастлива, че Нова тв са й дали възможност да направи нещо различно. Но не на същото мнение са мениджърите на Нова тв, които вече съжаляват за назначението на Ани Салич, пише БЛИЦ.