Октай Енимехмедов потърси подкрепа от съгражданите си

Октай Енимехмедов, който направи опит да простреля Ахмед Доган, потвърди намерението си, че иска да влезе в политиката. Младият бургазлия възнамерява да се кандидатира за народен предствител от бургаския район. Октай Енимехмедов няма намерение да създава своя партия, а да се включи в политиката, създавайки инициативен комитет.

[caption id="attachment_420686" align="alignright" width="300"]Октай Енимехмедов Октай Енимехмедов с призив към всички бургазлии[/caption]

Стрелецът на Ахмед Доган отправи призив към всички бургазлии от социалната мрежа. От профила на брат си във Фейсбук той пусна съобщение, адресирано до всички граждани на Бургас. Октай Енимехмедов потърси подкрепа от своите съграждани споделяйски с тях, че е силно обезпокоен от тяхното бездействие. Той заяви, че много би искал да промени условията за живот в страната ни, но това може да се случи единствено чрез промени в редица закони.

Будният младеж подчертава, че промяната може да дойде единствено от Народното събрание, където се коват законите. Октай Енимехмедов пише, че всеки има право на мнение за политическите събития, но времето лети неусетно и сега е времето за действия, които ще доведат до промяна.

Октай Енимехмедов призова всеки, който вярва в идеала за чиста и свята република да се включи в инициативата му, подкрепяйки комитета му с подписа си. Октай Енимехмедов е убеден, че времето за промяна вече е настъпило и сега е моментът да се действа, пише ПИК.