Кристиан Вигенин коментира политическата ситуация у нас

Кристиан Вигенин коментира предстоящите избори и политическата ситуация в страната ни. Той заяви, че предстоят избори в една изключително напрегната обстановка, но все пак народът е този, които ще реши кой да го управлява.

[caption id="attachment_420676" align="alignright" width="300"]Кристиан Вигенин Кристиан Вигенин захапа Бойко Борисов[/caption]

Бившият външен министър каза, че всички листи на БСП вече са одобрени. Той допълни, че състоялият се пленум е бил много конструктивен за партията. Според Кристиан Вигенин няма друга политическа сила, която така ясно да изявява плановете си за промяна и определя водачите в листите си.

Кристиан Вигенин заяви, че успехът на следващото правителство зависи преди всичко от това дали той ще има ясно изработена концепция за промяна. Водачът на листата на червените в БСП е категоричен, че искането на нов заем за страната не е уместно. Той допълни, че България е в много добро икономическо положение.

Кристиан Вигенин каза, че страната ни след управлението на БСП е оставена е много по-добро положение, отколкото е била заварена.

Бившият външен министър захапа Бойко Борисов, заявявайки, че той най-много обича да влиза в ролята на жертва, споделяйки с какви трудни задачи му предстои да се справи. Кристиан Вигенин каза, че на тези избори е много важно обществото да прецени дали желае второ управление на ГЕРБ, пишат от Новини.бг.