Любо Нейков успя да уреди „Комиците” в съботния праймтайм

Актьорът и продуцент Любо Нейков е повече от щастлив след поредния невероятен бизнес удар.

Из коридорите на bTV се носи мълвата, че Любо Нейков е изключително доволен от новия тв сезон. Освен, че уреди продължението на култовия сериал „Столичани в повече” и предаванията „Сървайвър” и „Комиците” и е почти сигурно, че „Голата истина” отново ще се завърне на екран, шефът на „Дрийм тийм” е успял да се пребори за много по-добри часове на излъчване в сравнение с миналия телевизионен сезон.

[caption id="attachment_420651" align="alignright" width="300"]Любо Нейков успя да уреди „Комиците” в съботния праймтайм Любо Нейков успя да уреди „Комиците” в съботния праймтайм[/caption]

Любо Нейков определено има повод да почерпи, след като е успял да се договори с ръководството на медията за много по-добри часове на излъчване на продукциите му. Часовете, които продуцентът е успял да договори са много по-гледаеми. Любо Нейков е най-доволен от факта, че предаването „Комиците” вече ще бъде изместено. Вместо в петък вечер зрителите на bTV ще могат да го гледат в праймтайма на съботната вечер – от 22.15 ч. (веднага след централния филм). Статистиката сочи, че по това време пред телевизионните екрани има двойно повече зрители. По този начин продуцентът Любо Нейков и неговият съдружник Евтим Милошев ще успеят да приберат много повече пари от реклами. Любо Нейков и компания били изключително доволни от пробива. Всички те отпразнували радостната вест по време на турнето на „Комиците”, което тече в момента.

Актьорите от комедийното шоу ще разсмиват отново телевизионните зрители чак в края на следващия месец. Причината за по-късния старт на „Комиците” е, че Любо Нейков е планирал кратка почивка за колегите си след края на турнето, пише pik.bg. Преди известно време се появи информацията, че Любо Нейков и съдружникът му Евтим Милошев се изправят пред Темида заради неуредени авторски права на предаването „Голата истина”. Изглежда към днешна дата всички спорове са уредени, тъй като към днешна дата е почти сигурно, че предаването отново ще се завърне на екран.