Диана Найденова е успяла да измести Кеворкян от утвърденото му ефирно време

Диана Найденова е успяла да измести Кеворк Кеворкян от ефира на Нова ТВ! Хора от медията издават, че именно устата водеща е причината утвърденият журналист да бъде свален от екран и предаването му "Всяка неделя" да не бъде включено в програмната схема за есенния ТВ сезон.

[caption id="attachment_420639" align="alignright" width="300"]Диана Найденова успя да измести Кеворк Кеворкян Диана Найденова успя да измести Кеворк Кеворкян[/caption]

Диана Найденова е успяла да се възползва максимално от лятната отпуска на Кеворкян и отсъствието на предаването му и се е намърдала в часовия пояс на "Всяка неделя". Хора от медията издават, че шефовете на Нова ТВ са твърдо решили да оставят преквалифициралата се радиожурналистка да разпитва политиците в типичния за нея заядлив стил.

Новината за рокадата обаче не беше приета еднозначно от феновете. Част от зрителите са доволни, че Диана Найденова остава на екран, тъй като според тях тя притежава неподражаем журналистически похват и буквално захапва и не пуска събеседника си.

Други обаче недоволстват, че водещата не крие симпатиите си към определени партии и съответно това се отразява и на въпросите й, предават от ПИК.