Америка разработва тайно смъртоносно оръжие

Гласувайте за статията

Смъртносно оръжие за далечни цели, разработват в Америка

Ново тайно смъртоносно оръжие разработва американската армия. Във Вашингтон се подготвят за военен сблъсък с велика сила и вече тестват най-новите си играчки. Засега обаче не особено успешно.

Фактът, че САЩ разработва тайно смъртоносно оръжие бе разкрит, след като то избухна на полигон в Аляска в понеделник, съобщи Пентагонът.

При инцидента във военния комплекс Кодиак никой не е бил ранен, заяви говорителката на Пентагона Морийн Шауман, предава Дейли мейл.

„Оръжието експлодира при тестване и падна. Трябваше да спрем опитите „, заяви Шауман.

САЩ разработва смъртоносно оръжие

САЩ разработва смъртоносно оръжие

Оръжието е разработка на Националната лаборатория Садина в сътрудничество с американската армия, в рамките на програмата за развитие на „бърз отговор при глобална атака“, която се има за цел да се развиват супер оръжия, които могат да унищожава цели навсякъде на Земята в рамките на един час след получаване на информация и разрешението за атака.

Целта на съоръжението е да поразява цел на всяка точка от света

Целта на съоръжението е да поразява цел на всяка точка от света

Надпреварата за създаване на най-голямото смъртоносно оръжие в света

Според американско издание, новото смъртоносно оръжие е разработка на военното командване за ракетна отбрана и военното стратегическо командване на Пентагона.

Американското министерство на отбраната иска оръжие, с което би могло да се атакуват цели по целия свят с помощта на конвенционални бойни ракети, които биха се движели със скорост от около 5 маха.

Тестовете поне засега са неуспешни

Тестовете поне засега са неуспешни

Ракетите биха се използвали при унищожаване на терористични цели, определени с помощта на сателити, или оръжия за масово унищожение в моментите, когато се появят над повърхността.

Неуспешният тест на американците с тяхното смъртоносно оръжие е втори пример, след експлодирането на подобен снаряд, който разработват китайците.

Ракетата Wu-14, която Китай разработва може да поразява цели с ядрени бойни глави, които се движат със скорост до 10 маха.

Хонгонският вестник Саут Чайна Морнинг пост твърди, че китайският тест на ракетата Wu-14 преди три седмици е бил еднакво неуспешен с американския.

Според американското издание, и Русия се опитва да създаде собствено смъртоносно оръжие за бързо поразяване на цели при глобална атака

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Америка разработва тайно смъртоносно оръжие”

 1. ТЕЗИ ИДИОТИ,КОГА ЩЕ СПРАТ ДА НИ УНИЩОЖАВАТ.КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ ТЕРОРИСТИТЕ,,САЩ,,ПРОИЗВЕЖДАТ ВИРУСИ-СМЪРТОНОСТНИ,ПУСКАТ ГИ В,,УПОТРЕБА,,,,ВАКСИНИ-СМЪРТОНОСТНИ,АНТИБИОТИЦИ-СМЪРТОНОСТНИ-КОЙ ЩЕ ГИ УНИЩОЖИ ТЕЗИ МАСОВИ УБИЙЦИ-САЩ-ТЕЗИ СА ТЕРОРИСТИТЕ НА ПЛАНЕТАТА-ДРУГИ НЯМА-ТЕ РАЗИГРАВАТ ТЕАТЪР,ТЕ УБИВАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ С ЕКСПЕРИЕМЕНТАЛНИ ,,ЛЕКАРСТВА,,,,НАЦИЯ,,КОЯТО УБИВА МИЛИАРДИ НЕВИННИ НА ГОДИНА.

 2. Галина Данова

  авг. 27. 2014

  Откакто съществуват само с това се занимават!

 3. Анонимен

  авг. 27. 2014

  Мда ,за сега май само "чалмите" им се "опъват".Руснаците ги "занимават" с изкуствени проблеми ,за да не ги "натегнат" и те,а Китай …те са най-големия кредитор на Америка и ще си пазят инвестициите…

Добавете коментар