Чудо: Най-сетне откриха как да забавим стареенето!

Чудо: Най-сетне откриха как да забавим стареенето!
4.8 (96%) 5 votes

Най-сетне откриха как можем да забавим стареенето!

Стареенето може да бъде забавено. Това са установили английски учени. Те са констатирали зависимост между имунитета на организма и процесите на стареенето. Специалистите са открили връзка между клетките на защитната функция на организма – Т-лимфоцитите, които се контролират от специални молекули. Именно те са „виновни” за стареенето на организма, защото стопират развитието на клетките на имунитета.

В резултат на това възрастните хора много по-често се разболяват от различни опасни болести, включително и рак, както и от многобройни вирусни инфекции. Причината е, че с натрупване на годините имунитета на старите хора все повече намалява и отстъпва на стареенето.

стареенето

Стареенето плаши всички хора на света, но най-сетне откриха как да го забавим

Чрез специални лекарства обаче това въздействие може да се премахне и клетките на имунната система да се оставят да се размножават и да живеят. Специалните препарати може да отблокират зловредното действие на тези молекули и в резултат на това свободно да се извършват всички необходими процеси в биохимичната верига на организма, както и да се забави стареенето.

Експертите установили, че с прилагането на специалната гама от лекарства се засилва функцията на митохондриите в клетката. Именно те носят енергийния заряд на клетките в организма и с подобряване на функцията им се засилва имунитета, клетките се делят и се размножават и човек по-бавно остарява.

След откритието на британските учени ще се даде възможност да се направят подходящи диети, които да повишат защитната функция на организма. И най-после да постигнем мечтаното забавяне на стареенето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Чудо: Най-сетне откриха как да забавим стареенето!”

  1. saznaieto e svetlinata v mraka

    май 22. 2016

    stareeneto se zabavja chrez uskorenie , pri uskorenie funkciite na organizma se zabavjat klkletkite se deljat po bavno. bolestite psihicheski i fizicheski ne sashtestvuvat pri uskorenie . no uchenite javno ne otkliuchvat saznanieto si i ne razbirat kakvo pravjat , zashtoto choveshkiat organizam e edna bezkrainost ot mehanizmi i ne moge da bade napalno razbiraem ot hora sas zatvoreno saznanie. moga da napisha kak stava uskorenieto, no az ne go otkrih napisano, a i to e slogen proces koito iziskva mnogo vreme za da go razbere chovek . ne mogat uchenite da deistvat samo na opredelen organ kato mitohondrija naprimer. tova che vigdali neshto v bezkrainite mehanizmi na tjaloto , kakto i lekarite pravjat kogato lekuvat dadeno mesto. choveka e zatvorena sistema s otvoreni centrove koito ne sa svarzani samo s tjaloto prirodata zemijata i slanchevata sistema.

Добавете коментар