Кубрат Пулев проговори за отказа на Кличко!

Кубрат Пулев проговори за отказа на Кличко!
5 (100%) 2 votes

Кубрат Пулев проговори за отложения мач с Владимир Кличко!

Очакваният мач на века между Кубрат Пулев и украинеца Владимир Кличко отново се отложи. Причината според запознати е страха на световния шампион по бокс да не загуби титлата си от българина. А това, което Владимир Кличко е изтъкнал официално, е заради получена травма. Иначе двубоят беше предвиден да се състои на 6-ти септември. Но след като украинецът се „измъкна” заради травма новата дата, която самия той е насрочил за дългоочаквания мач се измества на 15-ти ноември.

На което пък Кобрата контрира в социалната мрежа, че единствен Бог вижда и знае каква е реалната причина дългоочакваната среща от милионите почитатели на нашето момче да не стане. Кубрат Пулев добави още, че той е чист пред своята съвест и се опитва да запази добрия тон на отношенията си със своя съперник.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев проговори за отложения мач с Кличко

До ранният следобед Кубрат Пулев дори и не подозираше за това, което ще му сервира неговия съперник на ринга. Той като всеки ден си направи тренировката в немската столица Берлин с личния си треньор Ото Рамин. След което претендентът за световната титла по бокс обядва със своите приятели. После Кубрат Пулев, спазвайки желязна дисциплина отиде да си почине, за да проведе по-късно и следващата си тренировка.

По време на покоя си Кобрата бе изключил телефона си и затова не узна за вестта, която полетя към родината му. А тя, първо отбелязана в „Билд” и после написана в „Блиц” бе, че Кличко е отменил датата на сблъсъка между тях. Българския боксьор дори загърби любовта си с поп фолк дивата Андреа и тя се закани или да го посети в Германия, или да присъства на мача му с противника му. И в двата случая любимият й Кубрат Пулев отказа, тъй като искаше да бъде до край концентриран в победата си над украинеца.

След изненадващата развръзка обаче Кубрат Пулев се зарече, че няма да се откаже, а ще следва своята цел и мечта. А тя е да се закичи със световната титла по бокс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Кубрат Пулев проговори за отказа на Кличко!”

 1. Angelina Mednikarova

  авг. 27. 2014

  Ха така момчето ми! Ти си прав, че тоя се друса и сега се пави на умряла буболечка!!!!!!!!!!! Бори се докрай и го разбийй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. анализ

  авг. 27. 2014

  Топалов шах играеше, а Крамник многокрарно пикаеше. Кобрата иска да се боксира, а Кличко вече се насира . . .

 3. Russanka Manova

  авг. 27. 2014

  Браво Кубрат! Така се държи един достоен българин! Вече биеш по симпатии. Давай смело напред – всички сме с теб!

Добавете коментар