Дами, вижте кои са петте най-скъпи рокли в света

Дами, вижте кои са петте най-скъпи рокли в света
5 (100%) 1 vote

В тази класация място намират едни от най-скъпите булчински рокли, за които някога сме чували.

Естествено тези рокли принадлежат не на кой и да е, а на изключително богати и популярни личности. Една от най-изящните рокли, която логично заема последната позиция, а иначе пета в света, е дело на невероятно талантливата световноизвестна дизайнерка Хелън Роуз, което изработва булчинската рокля за изключително красивата Грейс Кели.

Grace-Kelly-wedding-dress-01Тя се омъжва за Рение през 1956 година в тази невиждана за това време красива и луксозна официална рокля. Цената й възлиза на повече от 60 хиляди долара – не малка сума, нали?

Друга не малко известна личност, чието име със сигурност всеки втори е чувал е това на Ким Кардашиян. Неслучайно тя заема позиция номер 4 на най-скъпите сватбени рокли в света.

Тя дори сменя три вида рокли, чиято обща стойност надхвърля 75 000 долара.

Роклите на Кейт Мидълтън също няма как да не останат незабелязани. Сватбената й рокля, с която се омъжи е на стойност 400 000 долара, с която третата позиция в тази класация е готова.

Сребърният медал се печели от невероятно талантливата японска дизайнерка, създала рокля за 8.5 млн долара, още непринадлежаща на никого.

Естествено в класацията на най-скъпите сватбени рокли, първото място заема зашеметяващата рокля на принцеса Даяна, чиято стойност е 12 млн долара, типично с Викториански модел.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Дами, вижте кои са петте най-скъпи рокли в света”

  1. Интересно!

Добавете коментар