Люси Дяковска преживява ново любовно разочарование

Люси Дяковска обяви, че напуска България завинаги.

Люси Дяковска е взела категоричното решение след преживяното поредно любовно разочарование. Тя е на мнение, че ще излекува най-добре тежката си емоционална рана, ако бъде далеч от мястото, на което всичко е свързано с бившата й изгора Камелия.

Люси Дяковска сложи край и на бизнеса си с кафе. Тя заминава за Берлин и отново ще се върне към това, което умее да прави най-добре – музиката.

[caption id="attachment_420578" align="alignright" width="260"]Люси Дяковска преживява ново любовно разочарование Люси Дяковска преживява ново любовно разочарование[/caption]

Люси Дяковска вече е приела оферта за няколко проекта, които ще заемат изцяло времето й зад граница. Разбира се не на последно място, причината да напусне България е новото й увлечение. Люси Дяковска се срещнала с новата си любов в Германия, пише „Слава”. Веднага след като Люси пристигне в Берлин, 35-годишната Матилде и 4-годишният й син ще се нанесат в апартамента й, в който тя прехвърля целия си настоящ багаж.

Неотдавна стана ясно, че Люси Дяковска е луднала по новата спортна мания тапаут, която набира скорост в САЩ. Сънародничката ни, чиято кариера тръгна ударно нагоре преди години от германската поп група „No Angels” се е заела да вае тяло именно с помощта на новата спортна мания. Предимството е, че не се нуждаеш от фитнес уреди, с които да тренираш, а е необходима единствено тежестта на тялото ти. Новият спорт комбинира в себе си силови упражнения, бойни удари и кардио упражнения. Вероятно ще се наложи Люси Дяковска да продължи с новата си спортна мания в берлинското си жилище или пък в някой от спортните центрове там. Преди да реши да замине, Люси се бе записала в школа по тапаут, която трябва да отвори врати до два месеца. Предвид новите обстоятелства в живота й обаче, тя няма да може да посещава школата.

Люси Дяковска разкри, че по новата спортна мания я запалил неин много близък приятел, пише pik.bg.