„50 нюанса сиво“ опасен за дамското здраве?

„50 нюанса сиво“ опасен за дамското здраве?
5 (100%) 1 vote

„50 нюанса сиво“ подтиква към алкохолизъм и повишава опасността от заразяване с венерически болести

„50 нюанса сиво“ крие сериозен риск за здравето на жените. Учени от университета в Мичиган са категорични, че култовият роман на британката Е. Л. Джеймс влияе изключително негативно на жените и освен това крие сериозни рискове за здравето им. Причината се крие в интимните сцени, представени доста описателно в него.

"50 нюанса сиво" опасен за дамите

„50 нюанса сиво“ опасен за дамите

Според специалистите именно заради тези сцени, почитателките на „50 нюанса сиво“ са по-склонни към безразборна смяна на партньорите, което повишава сериозно риска от заразяване с венерически болести. Освен това романът подтиквал и към алкохолизъм, заради разгулните сцени в него. А това повишава опасността от язва на стомаха за дамите, които са фенки на „50 нюанса сиво“ в сравнение с онези, които не са впечатлени от книгата или просто не са я чели.

Любопитното е, че в изследването са взели участие не малък брой жени – общо 655, на възраст между 18 и 24 години, научиха от „24 часа“. Резултатите от анализа дори са били публикувани в популярното британско издание „Журнал на женското здраве“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар