Виктор Янукович се намира в курорт на родното Черноморие, обграден от най-близките си съратници

Виктор Янукович се е покрил в България! Ексклузивната новина за нула време обиколи медиите по целия свят, които от няколко месеца се чудят какво е местонахождението на сваления украински президент. Според лидера на руската формация "Алианс на зелените" - Олег Митвол, Виктор Янукович е избягал в България, тъй като условията тук са по-благоприятни.

[caption id="attachment_420562" align="alignright" width="300"]Виктор Янукович се крие в България Виктор Янукович се крие в България[/caption]

Той обаче не уточни по-благоприятни за какво. Митвол разкри, че по време на почивката си в черноморски курорт в България е срещнал някои от най-близките съратници на бившия украински държавен глава - бившия търговски министър, а също и бившия председател на Върховния съд на Украйна. Според него това е явна индикация, че и Виктор Янукович е в родината ни.

Както знаете, Янукович е издирван в родината си по обвинение в причиняване смъртта на хора, излезли да протестират срещу него през февруари тази година. От Интерпол обаче отказаха да го обявят за международно издирване, тъй като не откриха достатъчно основания за това, научиха от "24 часа". А слухът за присъствието на Виктор Янукович в България се появява за втори път, след като още през февруари английският "Дейли телеграф" съобщи, че президентът е в страната ни.