Сергей Станишев планира лично да поведе предизборната кампания на столетницата

Сергей Станишев се завръща като лидер на БСП! Бившият премиер си е наумил лично да поведе предизборната кампания на партията си. Източници от БСП издават, че именно Сергей Станишев ще открие предизборната кампания на столетницата - нещо, което по правилник се полага на лидера. Уж официалният лидер на червените Михаил Миков ще говори чак след като Сергей Станишев си каже речта, с която ще открие кампанията за вота.

[caption id="attachment_420539" align="alignright" width="300"]Сергей Станишев пак ще се изявява като лидер на БСП Сергей Станишев пак ще се изявява като лидер на БСП[/caption]

Все още не е ясна датата, на която социалистите ще стартират кампанията си. Двете възможни дати за това са или 5 септември, което е точно месец преди изборите или няколко дена по-късно - на 9 септември, когато се отбелязват 70 години от преврата на комунистите. За годишнината обаче няма да се организират чествания, тъй като от партията са заети с подготовката за изборите.

Столичен представител на червените разкри, че не са предвидени средства за концерт в НДК, а финансирането на честванията, ако изобщо има такива, се пада на някой от коалиционните партньори на червените, научиха от vsekiden.com.