Лиляна Павлова: Януари ще бъде страшен

Лиляна Павлова: Януари ще бъде страшен
5 (100%) 1 vote

Лиляна Павлова прогнозира тежка енергийна и финансова криза

Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството от кабинета на ГЕРБ Лиляна Павлова прогнозира, че януари ще бъде много страшен.

Лиляна Павлова разкри в ефира на Нова тв, че през януари държавата ни може да се окаже в тежка енергийна и финансова криза. В този ред на мисли, Павлова не изключва възможността пенсионерите да са най-потърпевши, тъй като може да няма пари за пенсии, ако не бъде взет спешен заем.
В ефира на Нова тв, Лиляна Павлова заяви категорично, че когато държавата не може да осигури минимални средства, е необходимо да вземе заем.
Бившият министър изрази недоволството си от факта, че няма приходи от Агенция „Митници”.

Лиляна Павлова прогнозира тежка енергийна и финансова криза

Лиляна Павлова прогнозира тежка енергийна и финансова криза

По отношение на Реформаторския блок, Лиляна павлова ги посъветва първо да спечелят изборите, а след това да поставят условия. Коментарът й бе по повод евентуалните действия за съставяне на коалиция вдясно.
Тя бе категорична, че основната задача, с която се е заела политическа партия ГЕРБ е мнозинството, а не разни коалиции.
Лиляна Павлова припомни, че кабинетът на Бойко Борисов си е тръгнал достойно от управлението, след което са били направени подробни анализи на грешките.
Бившият регионален министър призна в прав текст, че здравеопазването наистина е било тяхна грешка.

Тя изрази недоволството си от факта, че в Република България съществува явно разделение на власти и институции, подчертавайки, че последните трябва да понесат отговорността.
Този й коментар бе по повод проблемите, които се заформиха преди няколко месеца около КТБ. Според нея трябва да бъде сменено спешно ръководството на Българската народна банка. В заключение Лиляна Павлова посочи, че механизмите в държавата не функционират правилно, пише pik.bg.
Припомняме, че по-рано днес омбудсманът Константин Пенчев заяви в ефира на Българската национална телевизия, че проблемът с КТБ е чисто политически.
Той подчерта, че не съществува законова възможност в страната дадена банка да остане затворена 6 месеца и допълни, че или трябва да бъде оздравена или да обяви фалит.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Лиляна Павлова: Януари ще бъде страшен”

  1. Emille Boev

    авг. 29. 2014

    ТАЯ ДУНДА, ПАРТИЗАНСКА УНУКА Е ПО- ГОЛЯМА ЛЪЖКИНЯ И ОТ ДЕБЕЛОГЪЗКО! ТОЙ ПОНЕ СЕ ЗАМИСЛЯ, КОГАТО ЛЪЖЕ, А ТАЯ Е КАТО КРЕЧЕТАЛО! ПАРТИЗАНИ СА Я ПРАВЕЛИ НА МЕЛНИЦА!

  2. Радко Колев

    авг. 31. 2014

    Права е тази дебелогъза тлъстяга. Участва ли ГЕРБ в управлението на страната нищо добро не ни чака. Нали ги знаем що за некадърни боклуци са.

Добавете коментар