Люси Иларинов посегнал към цигарите с марихуана, за да забрави, че е дебел

Люси Иларионов се е пристрастил към тревата! Свръхтежкият режисьор не пропускал ден, в който да не си свие поне по две цигари с марихуана, издават го негови близки. Нещо повече, един от членовете на някогашната бой банда Ъп Даун започвал да пуши още от обяд.

[caption id="attachment_420483" align="alignright" width="300"]Люси Иларионов Люси Иларионов[/caption]

По т.нар. билкови цигари го зарибила половинката му Ани Хоанг след участието му в танцовото риалити "Денсинг старс". Тогава Люси Иларионов бе подложен на много сериозно физическо натоварване, което, в комбинация с килограмите, му докарало зверски болки в коленете. За да облекчи страданието му, певицата му предложила трева и го научила да пуши.

В последствие обаче режисьорът на някои от най-популярните родни чалга клипове се пристрастил. Самият Люси Иларионов споделя пред приятели, че джойнтът му помага да не обръща внимание на коментарите на хората за килограмите му, научиха от vsekiden.com. "Тревата ми помага да се отпусна", не криел слабостта си Люси.

Половинката му Ани Хоанг неведнъж е споделяла, че именно тревата й помага да се отпусне преди концерт и да се справи със сценичната треска. Тази пристрастеност обаче никак не се харесва на феновете на двойката, които настояват двамата да се вземат в ръце.