Азис остава без дом заради натрупани дългове към данъчните

Азис е на път да загуби дома си. Причината за това са натрупани задължения на фолк певеца към НАП. Тъй като Азис отказал да погаси дълга си и дори завел дело срещу НАП, с течение на времето сумата набъбнала на 600 000 лева.

[caption id="attachment_420474" align="alignright" width="300"]Азис Азис остава без дом[/caption]

От самото начало Азис отказал да заплати данъците, които дължи. Доводът на звездата бил, че задълженията му са начислени неправомерно. Звездата дори завела иск, който не е бил уважен. В момента жилището на певеца е запорирано. Имотът се намира в затворен комплекс в елитен столичен квартал. Азис не може нито да продаде апартамента, нито да прехвърли собствеността върху него.

Приятели на Азис разказват, че той е имал предложение първоначално да погаси 30% от дължимата сума, след което да погаси останалата част от сумата на разсрочено плащане. Още в самото начало Азис отказал да плати и решил да заведе иск.

Все още не е ясно какво възнамерява да предприеме Азис. В случай, че той продължава да отказва да погаси задълженията си, следва обявяването на имота му на публична продан, пише Хот арена.

Подобно можеше да бъде и съдбата на апартамента, който Азис купи за дъщеричката си Рая. За да избегне подобен неблагоприятен сценарий, Азис прехвърлил преди време собствеността на жилището върху майката на неговата дъщеричка, сочи справка в Търговския регистър.