Диана Найденова стартира новия сезон в ефира на Нова тв

Журналистката Диана Найденова се завръща с гръм и трясък в телевизионния ефир.

Диана Найденова, която бе едно от топ лицата на предаването „Нека говорят” по bTV взе решение да се откаже от медиите. Към днешна дата обаче журналистката е променила мнението си и възнамерява да се върне с гръм и трясък, само че този път в ефира на Нова тв. Тя ще изгрее на екрана на медията от новия есенен сезон. Диана Найденова е поканила като свои гости всички лидери на политическите партии, които според социологическите проучвания имат шанс да влязат в 43-то Народно събрание.

[caption id="attachment_420467" align="alignright" width="300"]Диана Найденова стартира новия сезон в ефира на Нова тв Диана Найденова стартира новия сезон в ефира на Нова тв[/caption]

Нито един от тях не си е позволил лукса да отхвърли поканата й. Така Диана Найденова ще интервюира всички тях, но отсега е ясно, че интервютата ще протекат в нейния стил и в никакъв начин няма да са стандартните. Този факт кара лидерите на партии да се тресат още отсега.

В студиото на „Здравей, България” по Нова тв, Диана Найденова призна, че има нещо, което притеснява както нея, така и хората, които ще интервюира. Веднага след това Диана Найденова призна, че жените не сме добри шофьорки. Резултатите от социологическите проучвания сочат, че пет политически сили имат реалния шанс да бъдат част от 43-то Народно събрание. Това са ГЕРБ, БСП, Реформаторския блок, ДПС и партията на новоизлюпения политик Николай Бареков – ББЦ. Диана Найденова коментира, че в рамките на кампанията ще бъдат добавяни още партии и коалиции.

Редът, в който ще бъдат излъчени горещите и нестандартни интервюта на Диана Найденова бе изтеглен чрез жребий в ефира на Нова тв. Първо ще бъде излъчено интервюто с Бойко Борисов, следвано от БСП, ББЦ, ДПС и накрая Реформаторският блок. Интервютата на Диана Найденова ще бъдат побрани в 20 минути ефирно време и ще бъдат излъчени в четирите недели на предизборната кампания, пише pik.bg.