Мариан Вълев – Куката стана за резил

Гласувайте за статията

Мариан Вълев – Куката не спира да се излага

Мариан Вълев – Куката стана за резил. Освен с пиянските си изцепки, звездата от „Под прикритие“ преиграва и с образа на Куката, в който влезе в култовия сериал.

Актьорът участва освен в рекламата на известна марка бира, но и се снима в клип на рекламата на парфюми „Рефан“.

Мариан Вълев - Куката

Мариан Вълев – Куката стана за смях

Бившата тв водеща Ива Екимова коментира изявите на Мариан Вълев – Куката. Тя заяви, че актьорът не е най-подходящия човек, който би я убедил да си купи бира и парфюм. Блондинката недоумява как Мариан Вълев – Куката може да продаде едновременно алкохолна напитка и продукт от парфюмерийната промишленост в един и същ рекламен блок.

Мнението на Ива Екимова за последната изява на Марина Вълев – Куката беше подкрепено и от Деси Тенекеджиева, която заяви иронично, че ако звездата от „Под прикритие“ не рекламира  наколенки или космодиск, тя никога не би си ги купила.

Мнението на двете известни дами относно последната проява на Марина Вълев – Куката беше подкрепено и от фенове на актьора. Те са категорични, че той е започнал да преиграва с образа си от хитовия крими сериал.

Почитатели на Марина Вълев – Куката коментират, че от последната му реклама нищо не се разбира, тъй като сюжетът на клипа е много объркан, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мариан Вълев – Куката стана за резил”

  1. Петър Николов

    авг. 25. 2014

    Велик актьор. Ролята на куката е страхотно изиграна от него.

Добавете коментар