Николай Бареков с революционно предложение

Николай Бареков, който през последните седмици беше остро атакуван от Яне Янев, избухна в свое изказване. Той призова водача на най-голямата политическа партия и Михаил Миков да преустановят обявяването на данни от измислени социологически проучвания, чрез които целят да злепоставят "България без цензура".

[caption id="attachment_420427" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков захапа Бойко Борисов[/caption]

Евродепутатът се обърна към Бойко Борисов и лидера на БСП с призива да запазят спокойствие и да се опитат да сдържат нервите си. Той ги посъветва да приберат машите си. Николай Бареков подчерта, че нито една партия, с изключение на неговата, не предлага ясна концепция за вдигането на доходите на българина.

Николай Бареков каза, че ако спечели изборите ще осигури нови 1 милион работни позиции. Той поясни, че това е единственият начин за излизане от тежката икономическа криза.. Младият депутат обеща нормализиране на ситуацията за последните 8 години чрез разкриването на нови работни места, които ще гарантират просперитет на българската икономика.

Николай Бареков предполага, че след изборите "България без цензура" ще бъде първа, втора или трета. Той допълни, че не вярва, че партията му ще спечели гласовете на не по-малко от 500 000 гласоподаватели.

Николай Бареков заяви, че ако влезе в парламента ще направи революционно предложение, което предвижда въвеждането на образователен ценз като условие за получаване на социални помощи и гласуване, пише ПИК.