Цветан Василев с ново писмо до медиите

Цветан Василев с ново писмо до медиите
5 (100%) 1 vote

Цветан Василев, който продължава да се укрива, изпрати ново писмо до медиите

Цветан Василев, чието местонахождение остава неизвестно за властите, изпрати ново отворено писмо до свързаните с него медии. Той заяви, че акционерите на КТБ продължават работа с цел нейното стабилизиране и увери, че много скоро ще има добър резултат.

Цветан Василев

Цветан Василев изпрати още едно писмо до медиите

Банкерът заяви, че работи съвместно със съдружниците си от Фонда на генералния държавен резерв. Той обеща за адекватно решение, което ще бъде в съответствие със ситуацията в момента и текущата кредитна ликвидност.

Напомняме ви, че миналата седмица БНБ изпрати писма до най-големите акционери в КТБ – „Бромак“ и Фонда на генералния държавен резерв и очаква от тях адекватен отговор и предложения, съответстващи с действащото българско и европейско законодателство.

Преди две седмици беше издадена официалната заповед за ареста на Цветан Василев, въпреки че обвинението му беше повдигнато задочно много по-рано. Банкерът е обвинен за присвояване на суми в особено големи размери.

След поредното обръщение на Цветан Василев към медиите изплува въпроса защо той продължава да се укрива и защо не се предава. Вместо това той наблюдава случващото у нас отдалече и сякаш се присмива на вложителите, чиито пари открадна.

От прокуратурата заявиха, че са предприели всички мерки за установяване на местонахождението на Цветан Василев и неговото задържане. Разследващите съобщиха за ПИК, че ще бъдат проследени имейл адресите, от които Цветан Василев изпраща писмата си до медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар