Щерката на Глория е на път да се задоми

Примата на българската фолк музика Глория вдига сватба на щерка си Симона Загорова.

Близки до Глория разкриват, че дъщеря й е на път да направи една от най-сериозните крачки в живота на човек – женитбата. Всички чакат с притаен дъх решението на Симона Загорова. При все, че възрастта й все още е доста крехка за подобна крачка, дъщерята на Глория е на път да се омъжи. От приятелския кръг на примата разкриват, че е въпрос на време (при това много скоро) Симона да обяви, че ще свърже официално живота си с нейния любим Симеон Данев.

[caption id="attachment_420399" align="alignright" width="300"]Щерката на Глория е на път да се задоми Щерката на Глория е на път да се задоми[/caption]

Симона Загорова и Симеон Данев са двойка от три години и са по-влюбени от всякога. Освен, че семействата на двамата младежи се познават изключително добре, те винаги са заедно по празници. Двете семейства бяха заедно на бала на Симеон Данев, ходят заедно на почивки, събират се за рождени дни. Глория и бъдещата свекърва на Симона Загорова са заедно като подобава за бъдещи сватове. Списание „Блясък” отбелязва, че все още не е ясно дали щерката на Глория ще последва пътя й като първо се задоми и след това гради кариера или пък ще избере обратния път. Едно обаче е сигурно, за да получи позволението на Глория да скрепи официално връзката си, Симона Загорова първо ще трябва да завърши образованието си пише pik.bg.

Преди време се понесе мълвата, че Симона Загорова е получила доста изкусително предложение от продуцентите на риалити формата „ВИП Брадър”. Дъщерята на Глория бе една от личностите, които бяха поканени за новия сезон на шоуто. Глория обаче категорично отхвърли възможността Симона да влезе под покрива на „ВИП Брадър”. Освен, че примата на българския фолк не е почитател на подобен вид предавания, тя бе категорична, че няма да позволи на Симона да бъде изложена на показ и действията й да се следят под лупа.