Брендо спешно свика фамилията

Брендо спешно свика фамилията
4.67 (93.33%) 3 votes
Брендо събра цялата рода на морето

Евелин Банев-Брендо свика членовете на семейството си, преди да отпраши в чужбина. Бившата му жена Моника Добринова, заедно с голямата му дъщеря Александра заминаха за тузарския комплекс „Оазис” в Лозенец, собственост на сочения за кокаинов крал. Там те щели да получат последни указания за готвеното бягство – пише „България днес”.
След като Брендо получи потвърждение на тежката си присъда от 20 години затвор в Италия, „кокаиновият крал” е решил да изсели цялото си семейство в чужбина. Самият той пък, откакто бе пуснат с най-леката мярка за неотклонение „подписка”, отпраши за морето и реши да се сведе по-ниско от тревата.

Брендо

Брендо май се готви за бягство

Наскоро публикувани негови снимки показват, че Брендо наистина се намира на родното Черноморие. На един от фотосите той обсъжда тема с пластичния хирург д-р Енчев.
За да не се набива на очи из столичните улици, Брендо е упълномощил бившата си съпруга Моника Добринова да приключи с бизнес делата му. „Оказа се, че въпреки развода Евелин има доверие само на нея, че ще свърши добре работата” – коментират приятели на „кокаиновия крал”.
За да се погрижи за комфорта и безопасността на двете си дами, Брендо изпратил с тях голяма част от личните си охранители – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар